zaterdag , 25 mei 2024
Home / 2023 / Ysselsteyn 2023

Ysselsteyn 2023

Ysselsteyn 2023 NK

Na de fantastische runs in Tzum hadden we niet lang de tijd om het te vieren want er moest weer gesleuteld worden, na de laatste run in Tzum was er een gescheurde bus. Dus er was werk aan de winkel, de maandagavond na de wedstrijd zijn de monteurs gelijk begonnen om de truck te checken en de schade te maken, gelukkig is het alleen bij èèn gescheurde bus gebleven.

Ook Ysselsteyn was weer een zenuwslopende wedstrijd, de Blauwe mocht als tweede voor de sleepwagen, we hadden een proeftrek. Matthijs ( chauffeur van dienst ) zetten een mooie afstand neer van 97.26m. Het was nog even de vraag of we trekproef gingen laten staan, de sleepwagen werd niet verzet dus moeten we een beslissing maken, je krijgt namelijk 2 runs de tijd om te beslissen of je de afstand laat staan of dat er opnieuw gereden wordt. Na het afwachten van de runs is er besloten om de trek poging te laten staan. Uiteindelijk was dat een hele goede beslissing omdat het toch nog wel een lastig baantje was. Tussen de andere runs door hebben de monteurs nog gauw even de slang van de intercoolter gemaakt, deze was aan het einde van de eerste run gescheurd.

Er werd floating finish gereden voor de laatste run omdat er weer een bui aan zat te komen en de organisatie en wij natuurlijk ook graag voor de bui allemaal gereden wouden hebben.

De beste 4 trucks mochten door naar de finale,

En ja hoor daar zat de Blauwe bij! Nou mochten we als eerste voor de sleepwagen, en weer zetten Matthijs een geweldige run neer met een afstand van 98,94m. Deze afstand heeft de Blauwe gebracht tot een mooie 3e plek voor het NK 2023 🥉

Dit hebben we samen met andere teams nog even goed gevierd in de tent

Al met al hebben we een super avond gehad en een mooie 3e prijs mee naar het thuishonk mogen meenemen 🥉🎈

Kijk ook op

Indoor Putten 2024

Indoor Putten “Loon naar werken” Technisch werden de laatste punten afgelopen week afgerond. Daardoor was …