zaterdag , 22 juni 2024
Home / 2011 / Werkhoven 2011

Werkhoven 2011

Op vrijdagavond vond omstreeks 21:30 uur de proeftrek plaats van de puntenwedstrijd 9,5 tons supersport klasse. Complimenten voor het team van de Power Breaker, die meteen een mooie afstelling te pakken hadden. De meeste teams wisten zich te kwalificeren, soms met de hakken over de sloot. Enkele teams waaronder Rocking Horse konden zich niet kwalificeren voor de wedstrijd.

Omstreeks 12 uur begon de finale. Ook hier weer een mooie zware afstelling van de slepers. Het deelnemersveld eindigde zo’n beetje tussen de 80 en 97 meter. Totdat, het kon niet mooier qua organisatie, Rutchen Powerrr de avond afsloot en overtuigend over de 100 meter knalde. Een tweede plaats voor Iveco Shouten en een derde plaats voor Manne van Janne 2.

De baan lag er mooi bij, zo hard als beton. Bij de Power Breaker heeft het insteken van de messen een grillig verloop. Dit zorgde voor happende, schuddende en klappende cabines. Een machtig gezicht.

Voor het publiek een leuke wedstrijd. Lekkere weersomstandigheden en een goede organisatie. Dat was ook wel te zien aan het grote aantal toeschouwers, waarvan de meesten tot laat bleven hangen.

Helaas, wederom technische problemen en geen full pull.

 

Kijk ook op

Werkhoven 2017

Na de opgelopen versnellingsbak schade in Merksplas was  het tijd om te repareren. Gelukkig zat …