zondag , 14 april 2024
Home / 2011 / Vragender 2011

Vragender 2011

Op zaterdagavond begint in Vragender de voorlaatste puntenwedstrijd van dit seizoen. Voor Team Rocking Horse een spannend moment omdat nu zal moeten blijken wat de auto in de nieuwe configuratie waard is. Na de vele mankementen dit seizoen is het ons doel om een paar keer te trekken en met een auto naar huis te keren die op eigen houtje de dieplader op kan komen en geen mankementen vertoont.
Nou dat is gelukt!

De kleibaan lag er goed bij vergeleken met het terrein eromheen. Door tractors moesten de diepladers het veld opgesleept worden. Na de proeftrek werd de sleepwagen in eerste instantie niet veranderd. Toen bleek dat bijna niemand de FP haalde, werd later toch besloten om er wat gewicht af te halen. Terwijl de meegereisde supporters hun hart vasthielden trok de Rocking Horse een overtuigende Full Pull. Moet je eens horen hoe de turbo fluit in het filmpje van de kwalificatie!  Hier zit power in, dat kan niet anders.

In de volgene ronde wederom een Full Pull voor Rocking Horse.

In de ronde hierna moesten we afhaken met opgeheven hoofd. Wat een ontlading van de spanning die de laatste maanden was opgebouwd. Deze week volgt een technische controle waaruit moet blijken of alles nog heel is en dan verder ervaring opdoen met de nieuwe samenstelling van de auto. Het voelt alsof de Rocking Horse opnieuw tot leven is gekomen. Complimenten aan de sleutelaars!

Verder moest een duel uitsluitsel geven of Ruttchen Powerrr de sterkste auto heeft of Madmen, die verbazingwekkend sterk weer lijkt. Madmen kwam een meter of 9 tekort!

En wij kunnen naar huis met een 6e plaats op zak en een gezellige avond gehad.

Kwalificatie (film: John)

Kwalificatie (film: Dirk)

Run 1 (film: John)

Run 1 (film: Dirk)

Run 2 (film: John)

Run 2 (film: Dirk)

Kijk ook op

Werkhoven 2017

Na de opgelopen versnellingsbak schade in Merksplas was  het tijd om te repareren. Gelukkig zat …