maandag , 27 juni 2022
Home / Sponsorprofielen / Profile Altena

Profile Altena

Specialist in banden, velgen en onderhoud

Profile Tyrecenter is de specialist in banden en velgen, tevens zijn ze de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je. 

Met onze gerenommeerde vestiging in Wijk en Aalburg zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Tyrecenter gewend bent, zoals het leveren van een buitengewoon breed assortiment:

Autobanden, vrachtwagenbanden, landbouw/grondverzetbanden en velgen

Complete bandenservice zoals:

Banden wisselen, Bandenopslag, Uitlijnen, Balanceren, Siping,

Profile Tyrecenter Altena is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen.

Divisie Transport & Logistiek

Zonder transport staat alles stil. Dit is de slogan van Transport en Logistiek Nederland. Nederland is een transportland. Transport rijdt op onze banden. Profile Tyrecenter is marktleider in de montage en vervanging van bedrijfsvoertuigenbanden. Hier liggen onze roots

Voor transportondernemers is onze divisie Profile Tyrecenter Truck Europe NV al meer dan 20 jaar een zeer betrouwbare en persoonlijke partner. We bieden naast lokale bandenservice ook 24/7 pan-Europese bandenpechservice. Hierin zijn we uniek. We zijn de mobiliteitspartner bij uitstek. We kennen onze klanten en hun banden. Ons merkonafhankelijk beleid staat volledig ten dienste van optimaal kilometerrendement. Dat zit in ons DNA verankerd. De beste band met en voor de klant is ons motto.

Truckpulling

Profile Tyrecenter Altena steunt reeds vele jaren diverse truckpullingteams in de regio met raad, daad en materiaal. Ook  het schoeisel van de BlueLegend is in vertrouwde handen bij de specialisten van Profile Tyrecenter Altena. Bij regionale wedstrijden zijn zij vaak aanwezig met één van hun mobiele service trucks. Voor service en ondersteuning, ook als het moeilijk wordt, zijn deze vakmensen daar!. Wij zijn de directie en medewerkers van Profile Tyrecenter Altena dan ook heel erg dankbaar, Super bedankt Eddy, Teunis en Wim!

Contactgegevens

Profile Tyrecenter Altena

Bezoekadres: Polstraat 113
4621 BS Wijk en Aalburg 
Phone: +31(0)416691330

Email:  wijkenaalburg@profile.nl
Web: www.profile-altena.nl

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2017

Traditiegewijs trappen we het nieuwe seizoen af in de wei van Oranjevereniging Oranje Trouw uit …