zaterdag , 25 mei 2024
Home / 2011 / Montfoort 2011

Montfoort 2011

Op vrijdagavond arriveerden wij in Montfoort voor een reguliere puntenwedstrijd. Nadat we in Alteveer ” op gevoel” contstateerden dat de turbo’s zich goed hielden bleek bij een visuele inspectie deze week dat er toch weer een defect was aan de schoepen van de linker turbo. Na wederom een vervangend/gereviseerd apparaat te hebben geinstalleerd hielden we ons hart vast voor de vrijdagavond in Montfoort. Zou het zich weer herhalen?
Rocking Horse mocht als 4e aan de start verschijnen en met een full pull was deelname aan de wedstrijd meteen verzekerd.

Helaas gooit de linker turbo weer roet in het eten. Hij zat muurvast en we besloten niet meer aan de start te verschijnen. Helaas stond de auto dus alweer (en als eerste) op de dieplader.

We zullen ons moeten beraden welke stappen we gaan nemen want tot nu toe heeft dit seizoen ons al meerdere turbo’s gekost!

Verder een leuke wedstrijd. Bij de kwalificatie vielen 2 teams af. Na de eerste ronde mochten 7 teams door naar de 2e ronde en 3 teams plaatsten zich voor de super finale. Flinke technische problemen voor Manne van Janne 2 en Madmen die na het optoeren weggesleept moest worden. Ook VTN moest omwille van technische problemen het toneel verlaten.

Kijk ook op

Werkhoven 2017

Na de opgelopen versnellingsbak schade in Merksplas was  het tijd om te repareren. Gelukkig zat …