maandag , 27 juni 2022
Home / Sponsorprofielen / Martijn Struijk Verhuur

Martijn Struijk Verhuur

 

Martijn Struijk Belijningen en Markeringen 

Martijn Struijk Belijningen en Markeringen biedt u ruim vijftien jaar gespecialiseerde ervaring in het aanbrengen van belijningen en markeringen. In opdracht van met name aannemers en markeringsbedrijven verzorgen wij een breed scala aan werkzaamheden. Een aantal belangrijke producten zijn: 

Lijnen, Pre mark symbolen, Figuraties en Grote vlakken.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de air less methodiek met de Line Laser 5900. Een techniek die garant staat voor een hoogwaardig kwalitatief en nevelvrij aanbrengproces en een 100% eindresultaat. Het airless systeem staat garant voor snellere droogtijden, een mooie consistente verfdikte en op water gebaseerde lijnen die optisch een vergelijk met tape kunnen doorstaan.

Een veelheid van verven kan worden verwerkt met de Line Laser 5900  machine. Zo bent u gegarandeerd van de juiste slijtvastheid of bijvoorbeeld een oppervlak dat bestand is tegen chemicaliën zoals olie en benzine.

Door de hoge druk waarmee wordt gewerkt hecht de verf goed aan de ondergrond. Bovendien is de opname van verfdamp minimaal. Hierdoor kan met de airless Line Laser 5900 in bijna elke ruimte en op elk terrein worden gewerkt. Wij houden onze kennis continue op peil, of het nu gaat om de verwerkingstechniek, de toe te passen materialen of de werkomstandigheden.

Deskundigheid als basis voor advies en offerte

Martijn Struijk beschikt inmiddels over ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied en heeft de kennis en mogelijkheden om snel te kunnen schakelen. Dus denkt u aan het louter inhuren van mankracht dan is een telefoontje al genoeg en gaan wij voor u aan de slag.

Veelal gaat een dergelijke opdracht gepaard met de inzet van ons eigen materieel zoals de Line Laser 5900 of bijvoorbeeld onze rijdende afzetting.

Heeft u een klus, probleem of vraagstuk op het gebied van belijning en markering met de behoefte aan een deskundig, professioneel en praktisch advies. Ook dan is Martijn Struijk graag uw partner en klankbord. Wij staan voor u klaar en kunnen u in het gehele traject van A tot Z van dienst zijn. 

Onze expertise stellen wij graag beschikbaar en adviseren u over onderwerpen zoals de toepasbaarheid van verven en coatings, de eigenschappen van diverse ondergronden, de juiste omgevingsfactoren, planning, calculaties of een offerte.

Truckpulling

Al vele jaren draagt de familie Struijk de truckpullingsport een warm hart toe. Diverse lokale teams kunnen al jaren reken en op hun steun. Ook Blue Legend Truckpulling behoort tot dit rijtje.

Elke maand komen we bij elkaar als Blue Legend. Telkens is dat in de prachtige 'kroeg' van Martijn Struijk, inclusief broodjes kroket en frikadel. Als teamlid van Blue legend stelt hij deze faciliteiten dan ook belangeloos beschikbaar aan Blue Legend truckpulling. Wij zijn de familie Struijk hier dan ook heel erg

dankbaar voor! Een mooiere locatie kunnen we ons niet wensen. Super bedankt Martijn!

Contactgegevens

Martijn Struijk Verhuur

Bezoekadres: Burgemeester Posweg 69
5306 GB Brakel
Phone: +31(0)418 54 06 59

Email: info@martijnstruijkverhuur.nl
Web: www.martijnstruijkverhuur.nl

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2017

Traditiegewijs trappen we het nieuwe seizoen af in de wei van Oranjevereniging Oranje Trouw uit …