zondag , 14 april 2024
Home / 2016 / Maiden run Blue Legend

Maiden run Blue Legend

En wat voor één!…………………Fantastisch!!

Bekijk de video! Wij krijgen kippenvel, U ook????
Dinsdagavond 17 mei was het dan uiteindelijk zover; met het complete BlueLegend team even een gasje wezen leggen op een testbaan in het Brabantse land.

Oooohhhh…. wat waren we gespannen na die lange periode van plannen bedenken,onderdelen bouwen en onderdelen verbouwen; gaat ie het doen; wat gaat ie doen, hebben we nou alles wel goed gedaan? We hebben er vertrouwen in dus; oplaaien dat hok en rijen met dat ding!

Bij aankomst staat de sleepwagen van het tractorpulling team Squadron 64 al gereed. Dus snel BlueLegend voor de sleepwagen en rijen met die machine.
Na de eerste run alles gecontroleerd of het een en ander nog wel op zijn plek zat. De eerste indruk is goed, op wat lekkages na is alles okay. Na wat aanpassingen een 2e run gemaakt. Op wat kleine details na loopt ook deze run voorspoedig. Inmiddels begint het te schemeren. Gaan we nog een keer of wat doen we? Besloten wordt om nog een keer te gaan. Een machtig gezicht die roodgloeiende uitlaatspruitstukken in het donker.

Met een tevreden en voldaan gevoel sluiten we de avond af. Een woord van dank voor iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Namens team BlueLegend willen wij de heren van het team Squadron 64, Lady Green Pulling bedanken voor het gebruiken van deze testbaan en hun sleepwagen. Team Squadron 64 heeft deze prachtige faciliteiten in eigen beheer om de 3,5 ton Pro-stock machine; Lady green te testen.
Best gelopen en een super prestatie van het hele BlueLegend team, Wij zijn overtuigd; er zit potentie in deze configuratie en we gaan proberen een betrouwbare machine op de baan te zetten komende periode. Tevreden sluiten we de avond af.

 

Invalid Displayed Gallery

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2014

Op 22 maart zijn we weer te gast in Nederhemert met de Rocking Horse jr. …