dinsdag , 16 juli 2024
Home / 2013 / Herwijnen 2013

Herwijnen 2013

Deze vrijdagavond in het veld in Herwijnen vindt wederom de beginwedstrijd van de VTN competitie plaats.

Het terrein is helemaal in de truckerssfeer door de aanwezigheid van 220 showtrucks die deelnemen aan de truckshow naast de truckpulling arena. Ook onze sponsor BVT is hier prominent vertegenwoordigd.

 De logistiek rondom het terrein pakte dit jaar veel beter uit dan vorig jaar en zonder al te veel problemen konden zowel de bezoekers als de teams het terrein bereiken.

Voor team Rocking Horse betekende het dat veel trouwe en oudsupporters en aanhangers weer begroet konden worden en met zijn allen hebben we genoten van een prachtige wedstrijd.
Heerlijk om het geluid weer te horen en de rook op te snuiven. Het mag gezegd worden dat het wel steenkoud was vanavond.

Op de natte ondergrond van de baan zijn diverse ladingen droge grond aangebracht, wat zorgde voor veel slip tijdens de diverse runs.
Toch hield de baan zich goed en bleef de kwaliteit gedurende de hele wedstrijd zo’n beetje gelijk. {joomplucat:76 limit=1|ordering=random} In de kwalificatie zaten we in een dusdanige versnelling dat het erop of eronder was. De Rocking Horse bleek opgewassen tegen deze krachtinspanning en meteen kwalificeerden wij ons voor de wedstrijd.

De Finale konden we ook afsluiten met een Full Pull en tijdens de superfinale konden we het goede spoor kiezen op de baan en zo op een 4e plaats af stevenen.
Overigens een spannend einde van de wedstrijd waarbij het op de laatste meters aankwam. Het veld lijkt dichter bij elkaar te komen (eindigen) en er was geen sprake van grote overheersing van 1 of 2 trucks.

Complimenten voor de jongens in de cockpit die met ervaring, gevoel voor de omstandigheden op deze baan en verstandige keuzes dit wisten te bereiken.

Lekker om te zien dat we weer betrouwbaar gereden hebben en in ieder geval onze eindpositie van vorig jaar verzekerd hebben.

Dit smaakt naar meer….

 

Kwalificatie

Finale

Superfinale

Kijk ook op

Werkhoven 2017

Na de opgelopen versnellingsbak schade in Merksplas was  het tijd om te repareren. Gelukkig zat …