maandag , 27 juni 2022
Home / Sponsorprofielen / Henk van Alphen

Henk van Alphen

Een bouwbedrijf met vele jaren ervaring in burger -en utiliteitsbouw

Henk van Alphen is werkzaam in de bouw sinds 1965. Na jaren als meewerkend uitvoerder werkzaam te zijn geweest startte hij in 1983 zijn eigen bedrijf in Babyloniënbroek. In 1985 verhuisde het bedrijf naar het huidige adres in Gameren waar een nieuw kleinschalig bedrijventerrein werd aangelegd. Het kantoor was destijds gelegen in het woonhuis maar verhuisde in 1996 naar een tegenover gelegen gebouw. Gedurende de jaren 90 stapten de zonen Sander en Niels de onderneming binnen en werken volledig mee in het bedrijf.

Werkzaamheden

Timmer- en aannemersbedrijf Henk van Alphen is op allerlei gebieden actief, van het bouwen en verbouwen van woningen en kantoren tot het realiseren van bedrijfspanden. Alle werkzaamheden worden door vakbekwame medewerkers uigevoerd.

U kunt bij van Alphen terecht voor o.a. de volgende zaken:

Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Betonwerk,  levering van bouwmaterialen

Projecten

De talloze projecten die door timmer- en aannemersbedrijf Henk van Alphen in de afgelopen jaren gerealiseerd zijn:

Woonhuizen, Bedrijfspanden, Kantoorgebouwen, Winkelpanden 

Verbouwing / Aanbouw / Schuren.

De plaatsen waar de projecten gerealiseerd zijn vindt u in o.a. Gameren, Zaltbommel, Tuil, Waardenburg, Wellseind en Zuilichem.

Verhuur bedrijfsruimten

Ook voor het verhuren van bedrijfsruimten van 140 tot 600 m2 voor kleinschalige bedrijven bent u bij timmer- en aannemersbedrijf Henk van Alphen aan het juiste adres. Op dit moment hebben wij op meerdere bedrijventerreinen in Gameren percelen grond tot maximaal 2500 m2 met bedrijfsruimten te huur en of te koop.

Truckpulling

Al vele jaren draagt de familie van Alphen de truckpullingsport een warm hart toe. Diverse lokale teams kunnen al jaren rekenen op hun steun. Op dit moment kunnen wij onze Blue legend stallen in één van de vele prachtige bedrijfsruimten die worden verhuurd door van Alphen. Wij zijn de familie van Alphen hier heel dan ook heel erg dankbaar voor!

Contactgegevens

Timmer- en aannemingsbedrijf Henk van Alphen

Bezoekadres: De Hoef 5c
5311 GH  Gameren
Phone: +31(0)418 561502

Email: info@alphengameren.nl
Web: www.alphengameren.nl

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2017

Traditiegewijs trappen we het nieuwe seizoen af in de wei van Oranjevereniging Oranje Trouw uit …