vrijdag , 31 maart 2023
Home / De sponsors / Sponsor concept: ‘Tis net werken

Sponsor concept: ‘Tis net werken

Jouw bedrijf ook hier in de spotlights?

 

Sponsoren van Blue Legend Truckpulling biedt veel extra’s. Wat dacht je van ons sponsornetwerk ‘Tis net werken?

Wat is ‘Tis net werken’?
Een businessclub, maar dan wel een die het anders doet dan de tsunami aan netwerkclubjes en open coffee’s waar je verplicht bent om elke eerste dinsdag van de maand aan een of andere ontbijtsessie deel te nemen voor dag en dauw. Nieuw werk levert het zelden op en een toegang tot een database met informatie over collega-sponsoren is er niet.

Wat gaat ‘Tis net werken’ dan zo anders doen?
Er zijn een aantal zaken die ‘Tis net werken’ anders gaat doen. Om te beginnen vinden we het belangrijk dat we weten wie onze sponsor is. Niet alleen zijn naam en globaal wat hij doet, maar samen met onze partner in marketing en communicatie ‘Dirk doet’ wordt van elke sponsor een profiel gemaakt wat gepubliceerd wordt op deze website en daarmee openbaar en toegankelijk voor iedereen. Op deze bedrijfspagina kun je heel eenvoudig contact opnemen met het desbetreffende bedrijf of contact op láten nemen.

Oké. Een vermelding + op de website dus eigenlijk? That’s all?
Nee, zeker niet. Het nieuwe sponsorschap van de Blue Legend houdt zoals gezegd meer in. Sponsoren van de Blue Legend betekent dat je onderdeel bent van een uniek gezelschap. Een netwerk. Een mannenwereld. Zo eentje waar je diesel in je bloed voor nodig hebt.

Ontmoetingen
We gaan elkaar ontmoeten! Natuurlijk is niets verplicht, maar zo voelt dat ook helemaal niet wanneer het een ontzettend nuttige en gezellige dag is. ‘Tis net werken’  organiseert drie keer per jaar een evenement. Tijdens en rondom de proeftrek in Nederhemert, een dagdeel, aan het begin van het seizoen. De eerste donderdag van juni, wanneer op vrijdag in Nederhemert wordt gereden voor de competitie is er een dagvullend programma en rondom de wedstrijd in Almkerk is er weer een evenement, maar dan ook ‘slechts’ een dagdeel. Mooi verdeeld over het hele seizoen en toevalligerwijs precies rondom de wedstrijden op banen in de buurt.

Wat doen we nog meer?
Sponsoren committeren zich aan een sponsordocument ‘Ja, écht sponsoren wil ik nog wel’. Dit document beschrijft precies wat Bleu Legend is, maar ook waar het voor staat: een club mensen met diesel in het bloed. Bereid van elkaar te leren, waardering voor hard werken en bij voorkeur een voorliefde voor alles wat zuigers en drijfstangen kent. Maar in dit document staat ook in dat elke collega-sponsor wanneer dit maar even kan in de gelegenheid wordt gesteld een offerte op te maken voor werkzaamheden. Vrijblijvend uiteraard. Want politieagent spelen of het wel nagekomen wordt, gaan we niet doen. Het is geven en nemen in een club als deze. Gun je iemand iets, dan wordt jou ook wat gegund, is dan het neveneffect. En niemand is verplicht een offerte ook om te zetten in een opdrachtbevestiging wanneer dat zakelijk niet verantwoord is. Want uiteindelijk moet sponsoring je wat opleveren natuurlijk. Daar zijn we nuchter genoeg voor.

Kortom:
Sponsor je de Blue Legend of ga je dat doen en wil je jouw bedrijf hier in de spotlights zetten?
Wil je eerst kijken hoe het eraan toe gaat tijdens een wedstrijd en gratis toegangskaarten?
Stuur dan een e-mail naar sponsoring@bluelegend.nl!

Dan ziet iedereen jouw bedrijfspagina straks HIER!