maandag , 27 juni 2022
Home / Sponsorprofielen / Bram van Tuyl koel- en vriestransport BV

Bram van Tuyl koel- en vriestransport BV

“Bram van Tuyl, de logistiek dienstverlener”

Als transporteur die zich helemaal heeft toegelegd op koel- en vriestransport, is Bram van Tuyl Transport een begrip in de voedselbranche. Al van jongs af aan is transport een passie. Het slim inzetten van moderne technieken en transportmiddelen wordt door het bedrijf gecombineerd met een betrouwbare dienstverlening.

Grote expertise in de voedselbranche

Ruim 23 jaar geleden heeft Bram van Tuyl in Gameren zijn transportbedrijf opgericht. Vanaf het begin heeft Bram van Tuyl zich gespecialiseerd in koel- en vriestransport en daarmee de basis gelegd voor een grote expertise in de voedselbranche. Inmiddels vervoert het bedrijf verpakte of bulkvrachten met voedsel of grondstoffen voor de voedselverwerkende industrie door heel Europa. Het wagenpark bestaat uit 30 eigen trekkende eenheden, 20 charters en 60 trailers. Bij Bram van Tuyl werken ongeveer 40 medewerkers, van chauffeur tot planner, allemaal deskundig, betrouwbaar en goed opgeleid.

 

Inspringen op ontwikkelingen.

In de afgelopen jaren heeft de voedselbranche enorme ontwikkelingen doorgemaakt met betrekking tot voedselveiligheid, certificering en tracking en tracing. Dankzij de nauwe banden, die Bram van Tuyl onderhoudt met zijn klanten, is het bedrijf met de ontwikkelingen meegegroeid. Flexibele planning, certificeringen en directe communicatie zijn samen met de deskundige medewerkers de basis voor een goede dienstverlening. Bram van Tuyl koel- en vriestransport een allround logistiek dienstverlener en ook uw ideale transportpartner.

 

Truckpulling als hobby.

Bram van Tuyl, één van de hoofdsponsoren van Blue Legend vormt samen met alle andere teamleden de drijvende kracht achter Blue Legend Truckpulling. Als eerste rijder van de Scania 142 vormt het spelletje Truckpulling een serieuze hobby, die de nodige vrije tijd opslokt naast het voeren van de algehele dagelijkse leiding, als directeur, van zijn transportbedrijf.

Bram van Tuyl koel- en vriestransport biedt tevens onderdak en stelt faciliteiten beschikbaar aan Blue Legend Truckpulling. Zo zult u vaak één van de prachtig gestylde BvT trucks voor de dieplader zien staan op weg met onze truckpuller ”BLUE LEGEND” naar één van de wedstrijden in het land. Bram van Tuyl koel- en vriestransport, een familie bedrijf gevestigd in Gameren.

Contactgegevens

Bram van Tuyl koel- en vriestransport BV

Bezoekadres: Middelkampseweg 1
5311 PC Gameren
Phone: +31(0)418 561502

Email: info@bramvantuyl.nl
Web: www.bramvantuyl.nl

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2017

Traditiegewijs trappen we het nieuwe seizoen af in de wei van Oranjevereniging Oranje Trouw uit …