dinsdag , 16 juli 2024
Home / 2016 / Bijeenkomst ‘Tis net werken succesvol

Bijeenkomst ‘Tis net werken succesvol

Op vrijdagavond 2 september, voorafgaand aan de laatste VTN wedstrijd van dit seizoen in Meeuwen, vond in Giessen de eerste bijeenkomst van de businessclub ‘Tis net werken’ plaats.

Sponsoren van de Blue Legend begaven zich naar de nieuwe showroom van collega-sponsor Diepeveen Keukens, Badkamers & Tegels waar ze werden ontvangen met een hapje (met dank aan Brasserie de Poorterij) en een drankje (dank, Diepeveen!). Ook de Blue Legend was daar aanwezig wat zorgde voor mooie plaatjes en geïnteresseerde toeschouwers.

Nadat de truck was geïnspecteerd door de geïnteresseerde sponsors hebben zij van hoofd engineer Jarno van Hemert antwoord gekregen op al hun technische vragen. Hierna werd de Blue Legend uitgezwaaid omdat deze zich op tijd weer moest melden op het evenement in Meeuwen.
Met zijn allen hebben we een kijkje mogen nemen in de mooie toonzaal van de Diepenveens’, werkelijk een schitterende locatie. Na een woordje van Anton Kuijntjes en een kennismaking tussen de verschillende sponsors vertrok ook deze groep richting Meeuwen waar een gezellige avond volgde. Gezamenlijk hebben we de verrichtingen van de Blue Legend op de voet gevolgd.

Eén ding hebben we gemerkt. Blue Legend sponsors zijn trotse sponsors! En wij zijn trots op onze sponsors! Bedankt allemaal voor een gezellig evenement.

Kijk ook op

Hajdúböszörmény (HU) 2016

Wederom kwam dit jaar de vraag of we met onze BlueLegend voor de ETPC een …