maandag , 27 juni 2022
Home / Sponsorprofielen / Autoschade Pippel BV

Autoschade Pippel BV

Pippel Autoschade; professioneel schadeherstel

Autoschadeherstelbedrijf Pippel gevestigd in Zaltbommel; een bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken op schade herstelgebied.

De historie van Autoschade Pippel gaat terug naar het jaar 1983. Huidige eigenaar Gijs Pippel startte het bedrijf in Hellouw, verhuisde in 1988 naar Haaften en in 1995 naar Zaltbommel. In deze ruim 30 jaar is er veel veranderd in de techniek, automatisering, werkmethodes en bedrijfsprocessen van het autoschadeherstel. Maar de kernwaardes "Betrouwbaarheid", "Kwaliteit" en "klantvriendelijkheid" zijn nog altijd onveranderd en als van ouds.

Kwaliteit heeft altijd voorop gestaan. Niet voor niets heeft Autoschade Pippel dan ook altijd voorop gelopen om het bedrijf te certificeren volgens de nieuwste normen. Het kwaliteitsbewust zijn loopt dan ook door alle gelederen in het bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam repareren zijn dan ook speerpunten die wij hoog in het vaandel hebben staan.
Niet voor niets is de klanttevredenheid al jaren lang op een zeer hoog niveau.

Uw schade, onze Zorg!

Autoschade is al vervelend genoeg als het u overkomt. Wij hebben er dagelijks mee te maken en hebben hier al meer dan 30 jaar ervaring in, hierdoor kunnen we u snel helpen en duidelijkheid geven over alles wat met schadeherstel te maken heeft en de afwikkeling met de verzekeraar.

Een bedrijf is zonder goede medewerkers niets. Mensen waar je van op aan kunt en hart voor het werk hebben is goud waard. Wij zijn dan ook zeer trots op onze vaste ploeg vakmensen welke al reeds jaren lang trouwe dienst bewijzen. Zo zijn er medewerkers met dienstverband van meer dan 25, 20, 12 en 10 jaar.

Een greep uit onze werkzaamheden

Autoschadeherstelbedrijf Pippel is op allerlei gebieden actief, van autoschade herstel tot industrieel spuitwerk. Alle werkzaamheden worden door vakbekwame medewerkers uitgevoerd.

U kunt bij Autoschade Pippel terecht voor o.a. de volgende zaken:

Regulier autoschadeherstel, hagelschade herstel, ruitreparatie en vervanging, caravanwandherstel, industrieel spuitwerk en airco service.

Truckpulling

Reeds vele jaren draagt autoschade Pippel de truckpullingsport een warm hart toe en kunnen we dan ook steeds weer rekenen op hun steun. In het oprichtingsjaar van stichting Blue Legend truckpulling hebben de medewerkers van autoschade Pippel  de Scania in de prachtige blauwe kleur gespoten. Wij zijn de directie en medewerkers van Autoschade Pippel hier zeer dankbaar voor! Een mooiere samenwerking kunnen we ons dan ook niet wensen, Super bedankt Jan-Willem!

Contactgegevens

Autoschade Pippel b.v.

Bezoekadres: Ambacht 3
5301 KW Zaltbommel
Phone: +31(0)418 54 06 59

Email: autoschade@pippel.nl
Web: www.pippel.nl/autoschade/

Kijk ook op

Nederhemert testdag 2017

Traditiegewijs trappen we het nieuwe seizoen af in de wei van Oranjevereniging Oranje Trouw uit …